Siirry pääsisältöön

Animaatio­video on mainostajan monitoimityökalu

Laadukkaasti toteutettu animaatiovideo on johdonmukainen kokonaisuus, jonka avulla haluttu viesti välittyy tehokkaasti ja varmasti.

Animaatiovideo on monikäyttöinen ja kustannustehokas tapa esittää haluttu sisältö ytimekkäästi ja mieleenpainuvasti. Animaatiovideota voidaan hyödyntää moneen eri tarkoitukseen – tutustu tarkemmin!

Mainosvideo

Mainosvideo luo mielikuvia!

Mainontaan suunnattu animaatiovideo on toimiva ratkaisu, jolla tavoitat yleisösi varmasti. Parhaimmillaan mainosvideo herättää potentiaalisen asiakkaan mielenkiinnon ja vaikuttaa tuleviin hankintapäätöksiin juuri oikealla hetkellä. Kokeneen tuotantotiimin käsissä mainos on tiivis ja ytimekäs, hauska tai arvokkaan ajaton – ja aina taatusti tehokas.


Esittelyvideo

Esittelyvideo tiivistää tuotteesi tai palvelusi

Haluatko esitellä tuotteesi tai palvelusi laajemmalle yleisölle? Esittelyvideo (engl. explainer video) on maailmanlaajuisesti tunnettu visualisoinnin väline. Videoiden toteutustapana on usein animaatio, sillä sen ansiosta haasteellisetkin käsitteet voidaan esittää tiiviisti ja havainnollisesti. Koska animaatiovideo ei edellytä erillisiä kuvauspaikkoja, on animaatio varsin kustannustehokas tapa toteuttaa ideoita, joissa tapahtumapaikat ja esiteltävät asiat vaihtuvat nopeasti.


Animaation kokeneet osaajat palveluksessasi

Animaatiovideot toteutetaan yhteistyössä kumppaniyrityksemme Karhutuotannon kanssa. Yritys on toiminut alalla jo vuodesta 2004. Karhutuotannolla on kokemusta animaation tuottamisesta muun muassa mainoksiin, lasten televisiosarjoihin, esittelyvideoihin, digitaalisiin oppimissovelluksiin sekä peleihin.

.